Klimaatneutraal verwarmen met waterstof

Dankzij Immergas, een innovatieve fabrikant van verwarmingssystemen, is het nu mogelijk om uw huis op een efficiënte manier te verwarmen met behulp van waterstof. Moderne gascondensatieketels van Immergas zijn “H2-ready”, wat betekent dat ze kunnen werken op een mengsel van aardgas en 20% waterstof.

Modulerende gaswandketels voor verwarming

Victrix Superior 35 Plus

immergas gaswandketel waterstof
Immergas gaswndketel

Door te kiezen voor dit type verwarmingsinstallatie ben je perfect voorbereid op toekomstige ontwikkelingen in ons energiesysteem. Als je van plan bent om een woning te bouwen of te renoveren, is het dus zeker de moeite waard om deze optie te overwegen.

Immergas is een pionier op het gebied van verwarmingssystemen en heeft een lange geschiedenis van innovatie en duurzaamheid. Door te kiezen voor een H2-ready gascondensatieketel van Immergas, draag je bij aan de transitie naar een duurzame toekomst en verminder je je CO₂-uitstoot. Bovendien zorgt de combinatie van aardgas en waterstof voor een efficiënte en betrouwbare verwarming van je woning.

Kortom, als je op zoek bent naar een efficiënte, duurzame en toekomstbestendige verwarmingsoplossing voor je huis, dan is een H2-ready gascondensatieketel zeker het overwegen waard.

Voordelen Immergas!

  • 6 jaar omniumgarantie.
  • Ketels zijn digitaal aan te passen voor aardgas, propaan en waterstof zonder extra kosten.
  • Inox brander zonder lasnaad en scherpe bochten zodat het vuil de brander niet kan verstoppen.
  • Kan in combinatie met een warmtepomp, hybride of niet.
  • Zeer efficient en spaarzaam in combinatie met lage temperatuursystemen zoals vloerverwarming.
  • Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Alle nodige toebehoren worden voorzien zonder meerprijs.
  • Lengte rookgaskanaal horizontaal 60mm / verticaal tot 14.4m.
Immergas watersof ready

Modulerende gaswandketels Immergas

De kosten van H2-ready gaswandketels zijn vergelijkbaar met die van gewone gaswandketels. Niettemin is de exacte prijs afhankelijk van verschillende factoren en moet daarom voor elke individuele situatie worden bepaald. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Offerte op maat

Adres

Diamantstraat 8/348, 2200 Herentals

Telefoon

+32 14 75 16 22

GSM

+32 489 07 66 91

E-mail

info@mc-coordinatie.be